Обръщане на обратна дирекцияСкъпи приятели! Ако сте попаднали на този сайт най-вероятно сте решили да си купувате кола с десен волан или вече сте закупили такава и искате да я „обърнете“ с ляв волан. Предполагам, че сте проверили голяма част от форумите относно тази тема и все още имате много въпроси, на които не можете да намерите отговор. Поради тази причина създадохме този сайт, където можете да задавате въпроси, отговаряте на такива и да се свържете с нас ако наистина сте решили да обръщате волана на своята нова придобивка.

Прочетохме доста голяма част от темите и коментарите в интернет относно обръщането на коли с десени волани и стигнахме до извода, че 90% от тях са писани от потребители ниско компетентни в тази област! Общо взето коментарите са от хора, които никога не са се сблъсквали с обръщането на волан, а просто изразяват лично мнение.

Ние се занимаваме с обръщане на волани от 9 години и сме специализирани в обръщането на обратна дирекция както на стари, така и на нови луксозни и скъпи автомобили. Притежаваме значителен опит в обръщането на автомобили с марката BMW. Сервизът ни се намира в град Пловдив. Работим на конкурентни цени, а качеството за нас е на първо място! Много скоро ще качим наше портфолио в сайта..

Задавайте вашите въпроси като използвате формата за коментари по-долу или ни пишете email.58 коментара

 1. Цветан Петров февруари 6, 2018 11:15 pm  Отговор

  Голф 4 1.9 150коня цена за обръщане с ваши части и къде се намирате .Благодаря предварително

  • bmwpower февруари 13, 2018 5:07 pm 

   Имате повече инфо на мейла

 2. Росен Димитров октомври 23, 2017 1:27 pm  Отговор

  Здравейте. Колко излиза обръщане на дирекция на SUZUKI GRAND VITARA 1.9DDiS 2007г. Блафодаря.

 3. Орлин Стойков август 12, 2017 9:08 pm  Отговор

  Здравейте, бихте ли ме ориентирали за време и цена ( с ваши части ) за обръщане на волан на Гранд Чероке 2006г?
  Благодаря предварително!

Вашият коментар