Автоклиматици Пловдив – Зареждане, Ремонт и Профилактика

Автоклиматици Пловдив

Автоклиматици Пловдив

Автосервиз „Мира Кар“ ООД е с дългогодишен опит в поддръжката на автомобили на наши клиенти. Вече 14 години предлагаме разнообразни и качествени услуги на територията на град Пловдив. Автосервиза разполага с модерна техника за диагностика, ремонт, профилактика и пълнене с фреон на автоклиматици. Без компромис в качеството, ние работим само с доказани и сертифицирани продукти! За това всеки клиент полуачва Гаранция за качество.

Услуги за автоклиматици

  • Зареждане на автоклиматици с фреон

  • Диагностика на автоклиматици

  • Ремонт на автоклиматик, компресори и др.

  • Профилактика на охлаждаща система, отстраняване на лоши миризми и др.

Ремонт и сервиз на автоклиматици Пловдив ТракияАко не понасяте лятната жега докато шофирате, ви съветваме да инспектирате вашия климатик на колата сега. Няма нищо по-досадно от това, климатикът на автомобила да ви изостави по време на лятото. Ежегодното диагностициране на вашата авто-климатична система преди летния сезон е силно препоръчителен. Има множество фактори, които биха повлияли отрицателно на охлаждащата система в автомобила ви. Един такъв фактор е, това че не сте ползвали климатика на колата си през зимния период. Което е грешно, защото компресора не се ползва дълго време, клапани, маркучи, губичките заминават и още куп други неприятни неща.

Ранното диагностициране на някои проблеми и подмяната или поправянето им ще ви спестят пари за напред. Ниското налягане и съдържание на фреон могат да повредят компресора!

Доверете се на нашия екип от професионалисти и направете вашата диагностика на автоклиматик сега!

Как моят автоклиматик ме охлажда?

автоклиматици зареждане фреон пловдив тракия

Климатичната система на автомобила премахва топлината от въздуха в купето и го прехвърля във външния въздух. Прекрасният резултат е по-хладен, по-комфортен въздух. Системата разчита на ключови компоненти, включително компресор, изпарител, кондензатор, хладилен агент под налягане, клапани и маркучи, които се управляват по електронен път.

За да работи правилно, системата не трябва да има течове, които да позволят на хладилния агент да избяга. А / С системите (автоклиматици) са устойчиви на течове и замърсяване, но те не са устойчиви на течове. С течение на времето замърсяването или течовете могат да повлияят неблагоприятно на охлаждането и на частите в системата за охлаждане.

За да поддържате вашето превозно средство готино, препоръчваме вашата авто климатична система да бъде проверена в началото на пролетта.

Важно е да се отбележи, че някои автоклиматици (хладилни агенти), използвани в автомобилните климатични системи, се считат за вредни за околната среда. Ние се грижим много за опазването на околната среда, докато обслужваме системата ви! Климатизация на вашия автомобил.

За зареждане на автоклиматици в град Пловдив, район Тракия може да си запазите час още сега.

 

Цени

Списък с цени за извършени услуги от Автоклиматици Пловдив може да намерите в нашия автосервиз.

Адрес

Автосервиз „Мира Кар“ ООД се намира в гр. Пловдив, жк Тракия, ул. Авиационна 1

 

Работно време:

Понеделник – Петък: от 09:00 до 19:00 часа

Събота: 10:00 – 16:00 часа

Неделя: Почиведен ден

 

Резервирай час онлайн:

За тези, които търсят зареждане на фреон в Пловдив могат да ни пишат. Обслужване климатик на кола, зареждане на автоклиматици цени – гаранция за качество. Проверете и другите наши услуги – обръщане на волан, обръщане на волани bmw

Разгледайте страницата за авотоклиматици софия. Прочети за смяна на масло софия. Още информация може да намерите за смяна на накладки софия. Триене на грешки и компютърна диагностика софия. Преглед и Ремонт на ходова част софия.

Обръщане на волани – сервиз за смяна на обратна дирекция

.


Вашата оценка за Авто Климатици Пловдив – „Мира Кар“: 5.0 / 5.0

Брой клиенти очаствали в анкетата: 21

Последно обновен на: 23.10.2019


Автоклиматици Пловдив – жк Тракия

 

1 коментар

  1. Галин май 7, 2018 8:30 pm  Отговор

    Отлична работа! В събота си заредихме климатика при пичовете. Имах просто за доливане и ми излезна на цена от 30лв. Докато пия едно кафе и бяхме готови 🙂 5 звезди от мен

Вашият коментар