BMW серия 7 (F01)

Флагманският модел на BMW серия 7(F01),

като се харесва на Mercedes S-Class

и Audi A8

ОБЗОР НА МОДЕЛА

Флагманският модел на BMW серия 7 (F01), като се харесва на Mercedes S-Class и Audi A8. Това е толкова високо, колкото можете да отидете на луксозния седан за тотем. Преди да стигнете до територията на Rolls-Royce (където Ghost, между другото, се основава на предишното поколение 7 Series). Но докато други в този сегмент предпочитат лекото, поглезено пътуване. Голямото момче в Мюнхен традиционно е възприело подход, ориентиран към по-голяма ефективност.

BMW серия 7 (F01) miracar.bg

ИСТОРИЯ

BMW пуска първите си 7 серии през 1977 г. и се захранва от редица шестцилиндрови двигатели. Сега, в шестото си поколение, най-новият модел отбелязва 40-та годишнина на породата. Но технологично казано, светлинните години пред него са прародители.BMW серия 7 (F01) е изградена частично от въглеродни влакна и се предлага в световен мащаб с бензинови двигатели. Вариращи от четири цилиндъра до дванадесет, както и дизелови и хибридни варианти.

BMW серия 7 (F01) miracar.bg

BMW 7(F01) продава около 50 000 от тях по целия свят всяка година (дава или отнема), което прави серията 7 по-успешна от конкурентите. Включително Lexus LS, Jaguar XJ, Maserati Quattroporte и Audi A8, но само около половината от тези на Mercedes S-класата, която постоянно води на пазара с известна разлика.

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ

BMW представя текущата серия 7 по средата на 2015 г., което я прави най-пресният модел в своя сегмент. Представен като моделен автомобил за 2016 г., той предлага най-съвременни технологии. Включително индуктивно зареждане на мобилни устройства и първата в света система за контрол на жестовете за производствен автомобил.

В САЩ той е достъпен с множество опции за задвижване, включително шестцилиндровия 740i, хибридният 740e и 750i с V-8. Онези, които са жадни за изпълнение, обаче, ще бъдат привлечени към M760i и Alpina B7 – и двете предлагат 600 конски сили, въртящ момент от 590 lb-ft, задвижване на всички колела и 0-60 пъти под четири секунди.

BMW серия 7 (F01) Обръщане на волан miracar.bg

Защо ще разгледате Едно

Ако това е факторът „уау“, който трябва, и имате средствата, BMW серия 7 (F01) може би е за вас. Новото момче в блока изпълнява повече партийни трикове, пакетира повече технологии и може да се похвали с по-добри резултати от своите съперници.

„Ускорението без усилие, бързото преместване, засаждането – това е мястото, където 7-те най-много у дома“, казва редакторът на асоциацията Кристиан Себау след като кара 750i xDrive около високоскоростния овал.

Защо да търсите другаде

За съжаление за големия Bimmer, не всеки аспект от неговото представяне е впечатлен. „Пътуването беше добро, макар и не толкова добро, колкото това на S-класата,“ каза главният редактор Angus MacKenzie.

Що се отнася до целия този технологичен, старши редактор на функции, Джони Либерман откри, че всичко е „ненужно… технология заради технологията“. приятели в провинциален клуб, за да се покажат. “

 

Автор: Miracar.bg

Вашият коментар