Какво мислите за вноса на коли от Великобритания?

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Автор
  Публикации
 • #184
  MiraCar
  Отговорник

  Какво мислите за вноса на коли от Великобритания? Ако погледнете малко по-реалистично на нещата ще осъзнаете следните плюсове на колите вноса от UK:

  – Така нареченото МОТ (или нещо като нашия годишен технически преглед) е безкомпромисно и те задължават да смениш всяка една не изрядна част по колата. МОТ се издава на кола в изрядно състояние.

  – Голям процент от колите в UK са с пълна сервизна история (Full Service History). Така лесно може да проверите какви ремонти са извършени по автомобила до сега, колко често са сменяни консумативите и т.н. Историята на автомобила може да се провери във всеки един сервиз в Британското кралство.

  – Коли над 100 000 мили се водят Over Millage Cars. Това едва ли важи за автомобилите внос от Германия и Италия! Както всички знаем Германците минават по хиляди километри на месец по аутобаните, а Италианците са известни с не поддържането на автомобила си и минимална смяна на маслата.

  – Цените на колите в UK са значително по-евтини за екстрите които имат. Дори като сложите транспортирането и обръщането цената идва една доста по-ниска.Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.